Кајмакот

Tuesday, December 24, 2013
0 КОМЕНТАРИ
Како што знаете сите или незнаете вчера на работа ми пристигна таинствено пакетче од President кои решија да не почастат со Mlad Kajmak. Прво да ја поздравам одличната акција, како човек што се труди да ја размрда блогосферата во Македонија можам да кажам дека ова е уште еден добар чекор и показател дека одиме напред
Бев пријатно изненаден од коментарите и реакциите на луѓето во врска со кајмакот но имаше и по некое прашање, па еве ќе издвојам неколку
За крај секако едно видео со реакциите на луѓето кои го изедоа кајмакот: 5 Алачки!

0 КОМЕНТАРИ

Моите рецепти и искуства